Perşembe

Google Kazançları Tekniğinde Son Durum

Arkadaşlar sitemde google kazançları kitabı ile ilgili yaptığım tanıtımdan sonra sizden çok güzel yorumlar aldım. Birçok kişi samimi olarak anlattıklarımı uygulamaya koymuş ve kazanmaya başlamışlardı. Bu arkadaşlarımızın düzenli olarak gelir elde etmesi inanın benide çok mutlu etti. umarım daha çok kişiye ulaşırım ve herkesin bu iş sayesinde gerçekten internetten para kazanabileceğini göstermiş olurum.

Evet gelelim bana. bildiğiniz gibi yaklaşık 3 senedir google kazançlarından öğrendim bilgilerle hayatımı bilgisayar başında oturarak kazanıyorum. İlk başlarda çok garipsemiştim kendimi açıkçası. Çünkü paranın bu kadar kolay ve hızlı kazanılması bize küçüklüğümüzden beri öğretilen birşey değildi. Her zaman "ne kadar çok çalışırsak o kadar çok para kazanacağımız" anlatıldı bize yıllarca. Fakat teknoloji bu düşünceyi tamamiyle yıktı artık.

Üniversiteden elektronik mezunu olan birisi olarak asla şuan kazandığım para kadar kazanamadım ben. Bazen düşünüyorumda boşuna o kadar okul okumuşum :) . Bu işin zevkli yanları olduğu kadar sıkıcı tarafının olduğunuda açıkçası söylemem gerek. Çünkü bir yerden sonra  çok ama çok tembelleşiyorsunuz.. neyse herşeye rağmen yaklaşık haftalık kazancım 1500 liranın üzerinde.. Hiçbir işte mühendis olarak bu parayı asla ve asla alamazdım.. Bu aylık 6000 tl civarı demek, hemde oturduğum heryerden..

Peki siz ne yapmalısınız?

İsterseniz öncelikle sıralamamızı şöyle yapalım ki sizde harekete geçin ve kazanmaya başlayın..

1- Burayı tıklayıp google kazançları kitabını satın alın.. (İster kredi kartı isterse havale ile alabilirsiniz..)

2- Kitapta anlatılanları dikkatli olarak uygulayın..

3- Her gün kazançlarınızı bilgisayarınızdan f5 tuşuna basarak takip edin :)


İşte bu kadar basit!
Not: Google kazançları kitabı şuan indirimde! Acele ederseniz uygun olarak alabilir, yeni bir hayatın kapılarını açabilirsiniz benim gibi.. Saygılarımla..