Cumartesi

nasıl para kazanılır

nasıl para kazanılır sorusunu soran birçok takipçim oluyor ve bu konuyla ilgili bir yazı yazmak istedim. çünkü amacım konuyla alakası olan kişilere bir nebzede olsa yol göstermek diyebilirim. online kazanç sağlamak için yapılması gereken şey insanlara bir mal yada hizmet satmaktan gecmektedir. ben mesela online olarak birçok ürüne aracılık ediyorum ama fiziksel ama dijital.. bunun sayesinde güzel sayılabilecek ücretler alıyorum.

peki bunu siz yada sıradan bir internet kullanıcısı yapabilirmi? bence kesinlikle yapabilir. bunun için özel bir strateji izlemeli ve önceki yazılarımda oldugu gibi satıs ortaklıgı modellerini denemelisiniz. günde 50-100 tl civarı kazanan birçok arkadasım var bu alanda..

ögrenciliğimden beri bu alanda yol almış bir kişi olarak size sunu söyleyebilirim ki, amaç en iyi stratejiyle en az yorulmayla kazanmak.. bunu nasıl olacağını türkiyedeki azınlık bilsede gizemini hala koruyor :) sizlere tavsiyem konuyla ilgili dogru ve sağlam stratejiler izlemeniz. kısa zamanlı işlerden uzak durmanızdır. işte o zaman kazanmaya başlarsınız. şimdilik bu kadar saygılarımla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder